top of page

3. Kapelmeistaru mācības 2024 Barkavā


No 2024. gada 30. jūlija līdz 2. augustam Madonas novada Barkavā notiks profesionālās pilnveides kursi “3. Kapelmeistaru mācības”. Aicinām piedalīties tautas mūzikas grupu, kapelu vadītājus un muzikantus, kā arī individuālos interesentus.

 

Zināšanās dalīsies un nodarbības vadīs Valdis Muktupāvels, Artis Gāga, Dace Smirnova, Iveta Dukaļska, Liene Brence, Dace Baltkāje, Līva Romanovska u. c.


Profesionālās pilnveides kursos esošie un topošie tautas mūzikas kolektīvu vadītāji, muzikanti un citi ar mūziku saistītie interesenti varēs bagātināt zināšanas tradicionālās kultūras un saistīto nozaru profesionāļu lekcijās un praktiskajās nodarbībās, kā arī pilnveidot muzicēšanas prasmes un padziļināt kopmuzicēšanas nianses. Dalībnieki kursu noslēgumā (dalības maksa 120,00 eiro) saņems Latvijas Nacionālā kultūras centra apliecību par profesionālās pilnveides kursu programmas apgūšanu.


Programmā paredzētas ne tikai nodarbības, bet arī ekskursija, un vakaros – kopmuzicēšana. Naktsmītnes, ēdināšana, transports u. c. būs nodrošinātas sadarbībā ar Jēkabpils Tehnoloģiju tehnikuma Barkavas struktūrvienību.


3. Kapelmeistaru mācības Barkavā realizē Tautas muzikantu biedrība sadarbībā ar Latvijas Nacionālo kultūras centru un Madonas novada Barkavas kultūras namu. Atbalsta: Valsts kultūrkapitāla fonds, Tautas muzikantu biedrība, Jēkabpils Tehnoloģiju tehnikums, Madonas novada pašvaldība, Barkavas kultūras nams u.c.

 

Informācija par pieteikšanos 3. Kapelmeistaru mācībām sekos.

 

Sīkāka informācija: Iveta Dukaļska, tālr. 20019452

 

Kapelmeistaru mācības Barkavā noslēgsies ar kopīgu muzicēšanu 23. Tautas muzikantu svētkos 2024, kas notiks 2.–3. augustā.






bottom of page